Helena Real
Secretária-Geral | Associação Portuguesa de Nutrição
Nutricionista, licenciada em Ciências da Nutrição pela Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação da Universidade do Porto.
Especialista em Nutrição Comunitária e Saúde Pública.
Doutorada em Ciências do Consumo Alimentar e Nutrição, pela Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação da Universidade do Porto, na área da Dieta Mediterrânica.
Mestre em Saúde Pública, pela Faculdade de Medicina da Universidade do Porto.
Secretária-Geral da Associação Portuguesa de Nutrição.
Coordenadora Editorial da Acta Portuguesa de Nutrição.
Vasta experiência na coordenação e gestão de programas e projetos no âmbito da Sustentabilidade Alimentar.
Professora Auxiliar Convidada da Licenciatura em Ciências da Nutrição no Instituto Universitário de Ciências da Saúde – Grupo Cespu.
Elemento da Unidade de Investigação em Toxicologia – TOXRUN - do Instituto Universitário de Ciências da Saúde – Grupo Cespu.
Nutritionist, degree in Nutrition Sciences from the Faculty of Nutrition and Food Sciences of the University of Porto.
Specialist in Community Nutrition and Public Health.
PhD in Food Consumption and Nutrition Sciences, by the Faculty of Nutrition and Food Sciences of the University of Porto, in the area of the Mediterranean Diet.
Master in Public Health, Faculty of Medicine, University of Porto.
Secretary-General of the Portuguese Association of Nutrition.
Editorial Coordinator of Acta Portuguesa de Nutrição.
Extensive experience in coordinating and managing programs and projects in the field of Food Sustainability.
Invited Assistant Professor of the Degree in Nutrition Sciences at the University Institute of Health Sciences – Cespu Group.
Member of the Toxicology Research Unit – TOXRUN – of the University Institute of Health Sciences – Cespu Group.
Nutritionist, degree in Nutrition Sciences from the Faculty of Nutrition and Food Sciences of the University of Porto.
Specialist in Community Nutrition and Public Health.
PhD in Food Consumption and Nutrition Sciences, by the Faculty of Nutrition and Food Sciences of the University of Porto, in the area of the Mediterranean Diet.
Master in Public Health, Faculty of Medicine, University of Porto.
Secretary-General of the Portuguese Association of Nutrition.
Editorial Coordinator of Acta Portuguesa de Nutrição.
Extensive experience in coordinating and managing programs and projects in the field of Food Sustainability.
Invited Assistant Professor of the Degree in Nutrition Sciences at the University Institute of Health Sciences – Cespu Group.
Member of the Toxicology Research Unit – TOXRUN – of the University Institute of Health Sciences – Cespu Group.